DETEKCIJA PROKIŠNJAVANJA - EFVM®

EFVM® (Electric Field Vector Mapping® – vektorsko preslikavanje električnog polja) je metoda za detekciju propuštanja, koja temelji na mjerenjima struje. Naš postupak je inovativan i ujedno jednostavan.

Na površinu nanosimo tanak vodeni film, koji omogući uspostavljanje niskog električnog napona. Indikator za proboj površinske membrane je uspostavljanje protoka elektrona, što  je primjetno pri uzemljenju.

Ovo znanje našim tehničarima omogućava detekciju svih postojećih oštećenih mjesta točkovnom preciznošću, neovisno o njihovoj veličini i strukturi. 

EFVM

Ovo znanje našim tehničarima omogućava detekciju svih postojećih oštećenih mjesta točkovnom  preciznošću, neovisno o njihovoj veličini i strukturi. 

 

EFVMEFVM

Nakon testa oblikuje se stručno mišljenje s točnim rezultatima mjerenja. Svako mjesto propuštanja  dokumentiramo zajedno s pronađenom lokacijom i strukturom, slikama i grafičkim prikazima. Izradi se naime cjelovito izvješće o pogreškama, na temelju kojeg je moguće eliminirati oštećenja bez nepotrebnih troškova.